Välj en sida

MÖBLER FÖR SOLIGA DAGAR

Furnit har ett brett sortiment för uteserveringar och terrasser –

– Från enkla barpallar till lyxiga loungemöbler. Vi erbjuder varumärken som Houe, Pedrali, EMU och Xirbi. I utbudet finns trendiga fåtöljer i rotting och trä, minimalistiska stålmöbler och färgstarka stolar i slitstark plast. I vår webbshop hittar du ett flexibelt sortiment för matbord där du kan kombinera olika stativ och skivor. Och ett utbud med parasoller som skyddar mot sol och värme. Vill du ha tips och råd om hur du möblerar ute så fråga oss gärna.

Plast,stål, aluminium, rotting, trä?
Det finns många material som är tåliga i utomhusmiljö. Furnit saluför endast möbler av hög kvalité och som tål vatten, kyla och solljus i långa perioder.

Stapelbart, fällbart?
Furnit har många bra alternativ när du behöver praktiska lösningar för din uteservering.

Bordsskivan kan vara viktigare än du tror!
Med rätt känsla i materialet får du en uteservering som går i linje med din verksamhet.

Stable Table
Stable Table är bordet som står stabilt – även när underlaget inte är helt plant. Genom en sinnrik konstruktion är bordet självstabiliserande och hanterar ojämnheter i marken eller på trädäcket.

PEDRALI startades 1963 och är ett familjeägt företag med säte i Mornico al Serio, Bergamo, Italien. Med produktion i sina egna anläggningar i Bergamo och Udine tillverkas ett brett utbud av stolar, bord, lampor och andra kompletterande möbler. PEDRALI´s designprocess kombinerar tradition och innovation med ingenjörskonst och kreativ briljans. Användningen av olika material och samarbetet med många olika designers har hjälpt PEDRALI att vinna flera viktiga utmärkelser genom åren.

Xirbi består av ett stort och brett sortiment av utemöbler som passar lika bra för privat bruk som i offentliga miljöer. Alla våra produkter är framtagna med fokus på lång hållbarhet och enkel hantering. Hög kvalitet och trendkänslighet är viktigt för oss i produktionen av våra utemöbler.

HOUE är ett danskt designföretag grundat 2007. Vi kombinerar god komfort och design i vårt arbete. Därför satsar vi alltid på produktutveckling som strävar efter att uppfylla en hög standard på hantverk. Vi arbetar enligt ”prisvärd lyx” som en filosofi – genom att välja rätt material och lösningar. Vi drivs av ett stolt arv av skandinaviskt design och hantverk för en bred marknad. HOUE erbjuder både en utomhus- och inomhuskollektion, som alltid uppfyller våra höga krav när det gäller design, pris och kvalitet. Våra produkter tillverkas endast på väletablerade fabriker som vi har arbetat nära med i flera år. Våra produkter tillverkas inte med slumpmässig massproduktion – utan varje detalj – konstruktion eller komponent är grundligt utvalda eller utvecklade av vårt erfarna HOUE-team allt för att göra en unik produkt.

CARAVITA är idag synonymt med kvalitet och design. Mångfalden i designmöjligheterna imponerar både designers och arkitekter över hela världen.Det började 1993 med en enkel idé och ett solskydd – och har sedan växt till att bli ett framgångsrikt världsomspännande koncept med solskydd för alla miljöer. Väl utformade mekanismer säkerställer bekväm och enkel hantering där aluminium och rostfritt stål utgör grunden för konstruktionerna, vilket garanterar robusthet och kvalité.

EMU´s uppgift är att förmedla den italienska utomhuskulturen till omvärlden genom att producera signaturmöbler som kombinerar tradition, teknisk innovation och kvalitet för privata och offentliga miljöer. Att skapa unika produkter som varar i tid tack vare deras balanserade kombination av tilltalande estetisk och funktionalitet, teknisk utveckling, tillverkningskvalitet och respekt för miljön.