Välj en sida

Blackstone flyttar in i Göteborg

Nu öppnar den 4e enheten i Göteborg och även i denna restaurang har miljön fått mycket omsorg och kärlek.

På Blackstone Steakhouse får du tillaga maten själv. Varje gäst får nämligen en het lavasten serverad tillsammans med råvarorna och maten tillagas vid bordet på stenen.
– Vårt sätt att servera, med en het lavasten som gästen själv får tillaga köttet på, ger en helhetsupplevelse för alla sinnen, berättar Andreas Zetterdahl, grundare av kedjan.
För Andreas Zetterdahl är restaurangen ett koncept där mat, service och inredning måste gå hand i hand. Därför anlitades inredningsarkitekten Helena Magnusson från Hedda Interiör direkt vid uppstarten av den första restaurangen.
– Jag hade en idé som jag presenterade för Helena. Hon kom sedan tillbaka med förslag på inredningskoncept, där allt från materialval till färgtoner fanns med. Vi har även tittat på andra restaurangers lösningar och samlat inspiration för att göra om det till vårt eget, säger Andreas Zetterdahl.

Alltid följa röda tråden
Valet föll på dova färger, material i sammet, mässing och skinn samt klädda och stoppade möbler för en ombonad känsla.
– Hela konceptet ska förmedla värme, välkomnande och mysigt med en lyxig touch, vilket jag tycker vi har lyckats med. Vi får höra från många gäster att de just uppskattar helheten med hög service, trevlig personal och inbjudande inredning i samklang, berättar Helena Magnusson.
Hon förklarar att den stora utmaningen inom inredning är att få alla detaljer att följa samma röda tråd.
– Jag älskar att plocka in udda detaljer som skapar stilleben att vila ögonen på eller som sticker ut, men de måste följa den röda tråden. Ibland blir man tvungen att välja bort saker för de inte följer det valda konceptet. Exempelvis skulle något klarrött aldrig passa hos Blackstone, hur snyggt det än må vara. Där är det vinrött som gäller, säger Helena Magnusson.

aug 22, 2018

TAGE 50 TAK MÄSSING/KLAR

från 2.879,00kr exkl. moms

HERO TAKLAMPA SVART MATT

3.599,00kr exkl. moms

HERRITAGE VITRINSKÅP GLAS/TRÄ SVART BETS

från 4.490,00kr exkl. moms

BOSTON SOFFMODUL KNAPPAR/CHESTER 100 CM

från 4.475,00kr – 5.475,00kr exkl. moms

NEAPEL STOL

725,00kr – 960,00kr exkl. moms

RESTAURANGBORD STABLE TABLE MED ONTOP BROWN WOOD

från 2.569,00kr – 2.649,00kr exkl. moms