Välj en sida

VÄLJ RÄTT MÖBLER!VÄLJ RÄTT MÖBLER! 

Rätt möbler för din verksamhet kan vara svårt att välja, de ska fungera ihop med konceptet och materialen skall vara väl anpassade för verksamheten.

Vi vill därför hjälpa dig med ditt val av inredning & möbler genom att här publicera inspirationsbilder där våra möbler finns i olika typer av miljöer.

Furnit har också ett brett sortiment av utemöbler som är speciellt anpassade för kommersiella miljöer.

Man kan också ta hjälp av en inredare, vi jobbar ihop med några duktiga arkitekter runt om i Sverige gå in på ”partner”. I menyn så finns de listade där.

GEDIGET SORTIMENT- FÖR SOLIGA DAGAR 

Furnit erbjuder ett brett sortiment uteserveringsmöbler för alla tillfällen – från enkla barpallar till lyxiga loungemöbler. Vi erbjuder varumärken som Houe, Pedrali, EMU och Xirbi. I utbudet finns trendiga fåtöljer i rotting och trä, minimalistiska stålmöbler och färgstarka stolar i slitstark plast. I vår webbshop hittar du ett flexibelt sortiment för matbord där du kan kombinera olika stativ och skivor. Och ett utbud med parasoller som skyddar mot sol och värme. Vi har helt enkelt ett omfattande utbud uteserveringsmöbler för soliga dagar.

SKAPA STORSLAGNA MILJÖER MED DESIGNMÖBLER 

Furnit arbetar med utvalda designmöbler och har allt som behövs för att skapa en offentlig miljö. Vi kompromissar varken med kvalitet eller funktion. Viktigt för oss är att produkterna ska ha en lång livslängd och vara funktionella för användaren. Vi vill skapa möjligheter för människor genom att erbjuda bänkar, stolar, bord och lampor som skapar naturliga mötesplatser. Våra produkter håller över tid, är tidlösa, slits och åldras med värdighet. Du ska känna dig trygg oavsett vilka möbler du väljer till en offentlig miljö.

 

MÖBLER I VARDAGEN

Vi erbjuder möbler som passar en offentlig miljö, årets alla dagar. Furnit utformar miljöer som ser till att människor slår sig ner och sitter kvar, träffas och trivs. Platsen ska skapa tillgänglighet och utveckla relationer. Det ska kännas naturligt att ta en välförtjänt paus mitt i vardagens alla måsten. Vi har möblerna som skapar atmosfären, utforska våra material, färger och former. Vi hjälper dig att tänka på helheten men också på detaljerna. Tillsammans kan vi skapa en levande plats som bär på en personlig prägel. Det ska vara en plats som skapar minnen, upplevelser och har betydelse för människor. Hos oss hittar du genomtänkta möbler till den offentliga miljön som passar året om.

Vi hjälper dig att skapa en offentlig miljö där människor kan möta vänner, diskutera, spendera tid, sitta ner och bara vara för en stund. Furnit erbjuder möbler för en offentlig miljö. Genom att skapa attraktiva mötesplatser och arbeta med varierande stilar kan vi frambringa gemensamma rum. Stor vikt lägger vi vid möbler som skapar tillgängliga, användbara och levande miljöer. Vårt noggrant utvalda sortiment utgår från ett långsiktigt perspektiv det vill säga baseras på produkter som håller över tid. Kvalitet, komfort och design fungerar som ett genomgående tema i Furnits utbud. Vi skapar vardagliga platser som är öppna och tillgängliga för allmänheten, vi har möbler som är lämpliga för såväl interiören som exteriören.

SERVICE & RÄTT PRIS 

Grundarna bakom Furnit är passionerade och strävar ständigt efter att göra saker lite bättre. Vi vill som sanna smålänningar kunna erbjuda en attraktiv prisnivå utan att spara in på kvalitén. Genom att handla utvalda designmöbler på webben har du möjlighet att göra en bättre affär. Enkelt förklarat- ju mer du handlar desto mer rabatt får du.

 

VARDAGLIGA MÖBLER SOM INSPIRERAR 

Furnit erbjuder möbler som är flexibla och uppmuntrar till sociala möten i en offentlig miljö. Vi har möbler som vågar ta plats, fokuserar på hantverk, design och hållbarhet. Låt oss ge dig goda inredningsråd, vi har erfarenhet och kompetens inom området.

Kanske vill du framkalla en upplevelse som påminner dina gäster om en svunnen tid eller vill du skapa ett skandinaviskt modernt formspråk som präglas av stilfulla restaurangstolar. Oavsett vilket hjälper vi dig att inreda varmt och avslappnat eller elegant och exklusivt. Hos oss kan du välja brett och vitt i sortimentet.