Välj en sida

Restaurangexpo – Missa inte att träffa nya leverantörer !

STOCKHOLM | KISTAMÄSSAN | 30 – 31 JAN 2019

Här har vi samlat branschens ledande och lokala leverantörer samt de nischade utställarna med de mest unika sortimenten. Här kan du bli fylld med ny inspiration, nätverka med branschkollegor, få ny och användbar kunskap samt hitta nya produkter som utvecklar din verksamhet. Under mässans två dagar är du välkommen att delta på seminarier, workshops, provsmakningar och få använt alla dina sinnen. Lyssna på en intressant branschprofil på en av våra scener, känn och kläm på utställarnas produkter, doften ifrån nylagad mat från montrarna, titta på en spännande workshop och smaka på de färska råvarorna. Välkommen till årets upplaga av Restaurangexpo i Stockholm.

STÄLLA UT
Restaurangexpo är mötesplatsen med fokus på leverantörer och inköp, där utställare kommer i direkt kontakt med besökare. Här träffas branschen under två intensiva dagar för att möta befintliga samt nya kunder. Ett deltagande på mässan är därför både kostnadseffektivt och resursskapande.

BESÖKA
På mässan kan du fylla på med inspiration, se nyheter, trendspana samt träffa nya och gamla branschkollegor. Under två dagar finns dessutom mängder med aktiviteter att delta på såsom föreläsningar, provsmakningar och workshops. Planera ditt besök redan innan så får du ut det mesta av dina timmar på mässan.

Besök Select Group AB i monter A33

Beställ biljetter här

MERANO BARSTOL

2.997,00 kr – 3.955,00 kr exkl. moms

PUNTON STOL

1.290,00kr – 1.530,00kr exkl. moms

STABLETABLE CLASSIC 54

1.260,00 kr – 1.310,00 kr exkl. moms